Page 6 - Petenbos Veenendaal
P. 6

Het centrum van Veenendaal wordt
regionaal geroemd vanwege het bijzonder 6 aantrekkelijke winkelaanbod.
  Veenendaal en omgeving
  Veenendaal heeft een levendig centrum met tal van toonaangevende winkels en gezellige horeca, op een paar minuten fietsen afstand van
de woonwijk Petenbos. Gelet op het aantal voorzieningen in de nabije om- geving doet u straks de dagelijkse boodschappen zo goed als om de hoek.
Ook op het gebied van sport en recreatie biedt Veenendaal voor elk wat wils. In de buurt ligt een groot sportpark en kinderen fietsen door de rustige woonwijk veilig naar de tennis- of hockeyclub of trappen een balletje bij een van de Veenendaalse voetbalclubs.
Ook op het gebied van basis- en voortgezet onderwijs vervult Veenendaal een belangrijke functie in de wijde regio. Maar ook kerken en allerhan- den andere maatschappelijke voorzieningen zijn riant vertegenwoordigd binnen de gemeentegrenzen. Liefhebbers van cultuur kunnen hun hart ophalen in De Lampegiet, een prachtig theater met een zeer gevarieerd programma.
De bereikbaarheid is ronduit optimaal te noemen. De ligging in de nabijheid van de rijkswegen A12, A30 en A50, de aanwezigheid van een intercity treinstation en het perfect geregelde busvervoer maakt wonen in Veenendaal in alle opzichten meer dan de moeite waard.
 


   4   5   6   7   8